Vlatko Cvrtila pobjednik je President Cupa 2019.

27.10.2019

Prekrasno je sunčano vrijeme pratilo igračice i igrače koji su u subotu, 26. listopada 2019. odmjeravali snage na President Cupu Golf kluba Riverside Zagreb. Pobjedu je odnio donedavni predsjednik Kluba Vlatko Cvrtila.

 “Sve čestitke aktualnom predsjedniku Damiru Subašiću na odličnoj organizaciji  i svima na odličnoj igri. Za ovo doba godine zaista su dobri uvjeti za igru, teren je fantastičan. Uz dobru igru i atmosferu, uz šalu i druženje, jako smo dobro odigrali. A dok god je ovako lijepo vrijeme, za mene sezona nije gotova, iskoristit ću na terenima svaki trenutak. Mi, koji smo ‘ovisnici’ o golfu, ne propuštamo nijedan dobar trenutak za otići na terene, a ove je godine bilo stvarno dosta lijepog vremena, nadam se da će se nastaviti do kraja godine. A otkad sam predao mandat novom predsjedniku, moram priznati da puno više vremena igram, ipak je sad opuštenije bez pritiska obveza koje sad predano obavlja novi predsjednik kluba. A ja sam sad samo posvećen igri”, rekao je Cvrtila.

Svečanost dodjele nagrada vodila je Ljiljana Vinković, a predsjednik Kluba Damir Subašić također nije skrivao zadovoljstvo nakon ovog kupa.

“Puno hvala svima na dolasku i dobroj igri. Drago mi je da smo svi zajedno iznijeli još jedan ovako lijepi turnir. Ovaj turnir simbolično označava kraj sezone, ali ako pogledamo kako je lijepo vrijeme, mislim da će se svi složiti da sezona još nije gotova i da ćemo se prije prave zime vidjeti na terenima bar još nekoliko puta. A ovom vas prigodom još jednom želim podsjetiti i pozvati da u svojoj okolini djelujete i razglasite kako Golf klub Riverside Zagreb organizira besplatno školovanje djece u golfu, što je u proteklih šest mjeseci dalo izvrsne rezultate jer je školu naše Golf akademije prošlo već pedesetak djece”, rekao je Subašić okupljenima.

A na uvjete na terenu osvrnuo se Bogdan Palovšnik iz Natjecateljskog odbora.

“Drago mi je da se na ovom turniru okupilo 96 igračica i igrača, što je pokazalo da su ljudi itekako voljni iskoristiti vrhunske uvjete za igru, a i uvjeti na terenu bili su gotovo idealni – ni prevlažno, ni presuho. Uz to, mislim da su i igrači mogli uočiti koliko ulažemo u brigu o terenu, skupljamo lišće, režemo granje i održavamo igralište. To je pokazalo da dobro radimo i vjerujem da će tako biti i ubuduće”, za kraj je rekao Palovšnik

Rezultati

Na svečanosti nakon turnira podijeljeni su trofeji, a Vlatko Cvrtila, kao ukupni pobjednik turnira, ponio je i nagradu “Bruto Gospodin”.

Nagradu “Bruto Dama” osvojila je Snježana Crnoglavac. Nagradu “Bruto Senior” primio je Želimir Feitl, dok je nagrada “Bruto Junior” otišla u ruke Vite Schustera.

U Neto A kategoriji prvo mjesto pripalo je Krešimiru Aračiću, drugo mjesto Matku Dropuljiću, a treće mjesto osvojio je Ante Lebo.

U Neto B kategoriji prvo mjesto pripalo je Šefiku Mustedanagiću, drugo mjesto Miroslavu Dinčiću, a treće Rudolfu Radikoviću.

U Neto C kategoriji nagradu za prvo mjesto ponio je Matej Šćuric, za drugo mjesto Damir Novak, a treće mjesto Mario Klišanić.

Nagrada “Nearest to the pin” otišla je u ruke Zorana Špehara, a nagradu “The longest drive” osvojio je Krešimir Aračić.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija s turnira…