Veliki turnir dječje škole golfa održat će se u subotu, 9. studenoga

05.11.2019

Iako sezona golfa u 2019. polagano ide svome kraju, dok nas vrijeme još koliko-toliko služi, u Golf klubu Riverside Zagreb odlučili smo organizirati veliko završno zajedničko dječje druženje za sve ovogodišnje polaznike naše Golf akademije.

Stoga u subotu, 9. studenoga, organiziramo veliki turnir dječje škole golfa!

Okupit ćemo sedamdesetak osnovnoškolske i srednjoškolske djece koja su prošla ili upravo završavaju besplatne početničke i napredne tečajeve igranja golfa. Rezultat je to nastojanja našeg Kluba da se golf popularizira te odvuče mlade s “ulice” u ovaj nadasve zanimljiv sport. Podsjetimo, troškove početničkog školovanja u golfu za djecu Klub financira iz članarina.

Djeca će se na subotnjem turniru natjecati više kategorija, sukladno usvojenom znanju u sklopu Golf akademije: igrat će na 9, 5 i 3 rupe na Gradskom terenu te mini turnir na driving rangeu. Svako će dijete nastupiti u jednoj od navedenih kategorija.

Dječji turnir kreće u 10:00 sati (igranje 9 rupa), u 11:00 sati (igranje 5 rupa), u 11:30 sati (igranje 3 rupe), a u 12:30 sati održat će se mini turnir na driving rangeu.

Uvjereni smo da će biti veselo i zabavno jer će sudjelovati svi koji su ove godine upisali školu golfa kroz našu Akademiju.

Na kraju ćemo pripremiti i malu zakusku te svima podijeliti diplome, a najbolje ćemo i nagraditi medaljama.

Predviđa se da bi događanje trebalo završiti oko 14:00 sati.