Uskoro kreće nova grupa škole golfa za djecu – ‘Probaj golf’

19.10.2019

Novoimenovani voditelj Golf akademije kluba Riverside Zagreb, Bogdan Palovšnik, obavještava sve zainteresirane da kreće nova grupa škole golfa za djecu – ‘Probaj golf’.

Glavne značajke programa su:

  • prijave za školu primaju se do ponedjeljka, 28. listopada 2019., do 14 sati;
  • tečaj će se održavati u grupi od 6 do 8 polaznika;
  • djeca će biti grupirana u 2 grupe – MLAĐA GRUPA (7 do 10 godina) i STARIJA GRUPA (10 do 14 godina);
  • početna škola traje 12 sati prema programu – 1 sat u tjednu popodne i 2 sata preko vikenda prijepodne.

U slučaju da neće biti dovoljno prijava za dvije grupe (mlađa i starija), djeca će biti udružena u jednu grupu.

Tijekom programa djeca će primarno naučiti golf udarce kroz elemente kratke i duge igre u različitim uvjetima: duboka trava, igranje iz pijeska, igranje s kosina i slično, s naglaskom na etiku i pravila ponašanja na golf terenu i van golf terena.

Pored igračkih vještina, djeca će razvijati i interpersonalne vještine: poštivanje sebe i drugih, razvijanje sposobnosti zadržavanja pozitivnog stava prema sebi bez obzira na ishod/rezultat, naučiti postavljati ostvarive osobne ciljeve, produktivnost, sposobnost upravljanja vremenom za određeni zadatak te razvijati i druge vještine vezane uz sport. 

Troškove školovanja (honorar učiteljima golfa, najam golf opreme za dijete, najam loptica, naknada za korištenje golf igrališta…) pokriva GK Riverside Zagreb. Participacija roditelja za ovaj početni tečaj je 100 kuna po djetetu.

Svi zainteresirani kojima prvi termin tečaja odgovara, mogu se prijaviti na e-mail: gkriversidezagreb@gmail.com i time za svoje dijete rezervirati mjesto u grupi. U prijavi je svakako potrebno navesti ime djeteta te grupu ili dob.

Po završetku prijava svi prijavljeni bit će obaviješteni o početku tečaja.