Roditelji, kreće druga grupa škole golfa za djecu – prijavite svoje mališane!

18.09.2019

Poštovani roditelji,  obavještavamo vas da krećemo s drugom grupom škole golfa za djecu – Probaj golf. U grupama ima još mjesta pa se nam se možete javiti ako vaše dijete želite uvesti u svijet golfa.

Mlađa grupa kreće u ponedjeljak, 23. rujna 2019. u 17.00 sati, a starija grupa u utorak, 24. rujna 2019. u 17.00 sati.

Glavne značajke programa su:

  • tečaj će se održavati u grupi od 6 – 8 polaznika;
  • djeca će biti grupirana u 2 grupe – mlađa grupa (od 7 do 10 godina) i starija grupa (od 10 do 14 godina).

Početna škola traje 12 sati prema sljedećem programu:

  • mlađa grupa 2 x tjedno jedan sat (sat traje 50 minuta) kroz 6 tjedana – ponedjeljak u 17.00 sati i subota u 11.00 sati;
  • starija grupa 2 x tjedno dva sata (1 sat i 40 minuta) kroz 3 tjedna – utorak u 17.00 sati i subota u 12.00 sati.

Tijekom programa djeca će primarno naučiti golf udarce kroz elemente kratke i duge igre u različitim uvjetima (duboka trava, igranje iz pijeska, igranje s kosina, i sl.), s naglaskom na etiku i pravila ponašanja na golf terenu i van golf terena.

Pored igračkih vještina, djeca će razvijati i interpersonalne vještine: poštivanje sebe i drugih, razvijanje sposobnosti zadržavanja pozitivnog stava prema sebi bez obzira na ishod/rezultat, naučiti postavljati ostvarive osobne ciljeve, produktivnost, sposobnost upravljanja vremenom za određeni zadatak, te razvijati i druge vještine vezane uz sport. 

Troškove školovanja (honorar učiteljima golfa, najam golf opreme za vaše dijete, najam loptica, naknada za korištenje golf igrališta…) pokriva GK Riverside Zagreb. Participacija roditelja za ovaj početni tečaj je 100 kuna po djetetu.

Ako vam predloženi termin tečaja odgovara, molimo vas da nam to potvrdite na mail: info@riversidegolf.hr i time za vaše dijete rezervirajte mjesto u grupi. U prijavi svakako navedite ime djeteta i njegovu grupu ili dob.