Prijavite se na finale Maxx Royal Kupa od 4. do 8. prosinca!

24.06.2019

 

Golf klub Riverside Zagreb i ove godine poziva svoje članove da se prijave na finale Maxx Royal Kupa, koje će se održati od 4. do 8. prosinca 2019. u Turskoj.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti izravno organizatoru na e-mail: emesares@ewns-group.de kako bi dobili personaliziranu ponudu, ovisno o smještaju, terminu dolaska i odlaska (budući da neki igrači vole doći koji dan ranije ili ostati dulje nakon natjecanja) i sl. Ponude, odnosno paketi se kreiraju i prema tome je li netko igrač ili osoba u pratnji.

Klub je također organizirao dodatnu opciju za organizaciju puta, boravka i igranja na finalu Maxx Royal Kupa, i to preko naše agencije Lily Tours. Svi kojima je to jednostavnije i/ili bolje trebaju se javiti na e-mail: lily@lily-tours.com.

Što se programa Maxx Royal Kupa tiče, dolazak je planiran 4. prosinca. Za 5. prosinca je planirana probna runda i Kup nacija, a nacije koje imaju po četiri finalista sudjelovati će u natjecanju (Stableford Modus). Istog dana uvečer planiran je cocktail party.

Za 6. prosinca planiran je prvi dan finala, dok će 7. prosinca biti drugi (zadnji) dan finala, kada će biti proglašeni pobjednici i dodijeljene nagrade. Odlazak je planiran za 8. prosinca.

Podsjetimo, Golf klub Riverside Zagreb partner je Montgomerie Maxx Royal kluba, tako da naši članovi imaju 50 posto popust na igru na Montgomerie terenu. Sudjelujući u finalu Maxx Royal Kupa protekle godine naši su članovi ostvarili zapažene rezultate.