Pismo predsjednika Kluba: Članice i članovi, potaknite djecu i roditelje da se okušaju u golfu

04.10.2019

Poštovane članice i članovi GK Riverside Zagreb,

kao što vam je poznato, jedna od najvažnijih zadaća našeg kluba jest popularizaciju golfa i to, između ostaloga, kroz praktički besplatnu poduku osnova golfa za školsku djecu s područja Grada Zagreba. To radimo angažirajući profesionalne učitelje kroz organizacijsku jedinicu našeg Kluba – Golf akademiju. Više o tome pogledajte na linku: https://www.gkriversidezagreb.hr/vijesti/besplatna-edukacija-osnova-golfa/.

Dosad smo u ovoj godini proveli ili još provodimo pet tečajeva, o čemu smo promptno izvještavali kroz niz vijesti na našem webu.

Ovim mailom želim vas zamoliti da se i vi uz nas, članove Izvršnog odbora, uključite u promicanje ovakve edukacije za školsku djecu.

Siguran sam da, kao aktivni igrači golfa, želite preporučiti golf kao izbor sporta djeci iz vaše obiteljske, radne ili sredine u kojoj živite.

Također sam siguran da u tome možete biti uvjerljivi te da možete argumentirano potaknuti djecu iz vaše okoline da se uključe u igranje golfa.

Sve što je potrebno napraviti jest da roditelj djeteta ispuni i pošalje ONLINE PRISTUPNICU. Odmah će dobiti odgovor i detaljne upute za početak edukacije.

Kako obično roditelji čekaju dok traje edukacija njihovog djeteta, preporučite im da se i sami okušaju u Školi golfa za odrasle, koju također provodimo u okviru naše GOLF AKADEMIJE. Za početak, preporučite im vrlo kratki informativni tečaj u trajanju od dva sata, pod nazivom ‘Probaj golf’!

Veselim se novim polaznicima naše Golf akademije, to jest novim mladim golfericama i golferima, koje će vaša preporuka, siguran sam, potaknuti da nam se pridruže u najljepšem sportu!

Srdačan pozdrav,

Damir Subašić, predsjednik GK Riverside Zagreb