Održano Otvoreno klupsko prvenstvo 2019., prvaci su Željko Vučemil i Martina Čanaki

02.09.2019

Željko Vučemil i Martina Čanaki briljirali su na ovogodišnjem Otvorenom klupskom prvenstvu Golf kluba Riverside Zagreb, održanom na sunčanu nedjelju, 1. rujna 2019.

Osamdesetak igračica i igrača, članova kluba i gostiju, odmjeravalo je snage na natjecateljskom, ali i na gradskom igralištu. Svi su imali priliku dati najbolje od sebe na vrhunski uređenim terenima, a sunčano i još uvijek ‘pravo’ ljetno vrijeme s visokim temperaturama golferima nije olakšavalo igru.

“Drago mi je što sam obranila naslov Prvakinje Kluba s kvalitetnim rezultatom. Uvjeti za igru bili su izazovni, s obzirom na temperaturu i razinu vlage, te bih čestitala svim sudionicima na odigranim rezultatima te, naravno, svim nagrađenima!”, rekla je Martina Čanaki.

“Ne kaže se uzalud da na mladima svijet ostaje, ali tek dogodine, jer ove godine nisam htio pustiti. Moj sin Ivan nije danas bio ovdje, a Lovro Horvat je, na moju sreću, malo zapeo kod 18. rupe i to je presudilo”, kroz šalu je rekao novi Prvak Kluba Željko Vučemil, nasmijavši sve prisutne.

Sponzori Otvorenog klupskog prvenstva 2019. bili su Matko Dropulić, Miljenko Rebić, Bruno Badurina, Draženko Kopljar, Darko Petričević i EKONERG d.o.o.

Ni organizatori nisu skrivali zadovoljstvo prvenstvom. Inače, natjecateljski odbor činili su Goranko Pavelić, Bogdan Palovšnik, Sanja Dah Rađenović i Bekir Dedić.

“Sve je izvrsno prošlo i rezultati su iznad očekivanja, a mislim da su zasluženo pobijedili najbolji, oni koji najviše vježbaju i koje stalno možemo vidjeti na našim terenima. Taj trud i ulaganje sad su i nagrađeni. A što se tiče naših gostiju na gradskom igralištu, vjerujem da se i njima svidjela igra pa očekujem da će već iduće godine zaigrati s ostalim natjecateljima na velikom terenu”, rekao je Bogdan Palovšnik.

“Vrijeme je bilo prilično vruće i naporno, ali što je – tu je, golf se mora igrati i po takvom vremenu. Vidim da su svi natjecatelji bili zadovoljni što se tiče turnira, i to mi je jako drago. Zato pozivam i sve one koji se još nisu okušali u golfu da dođu i pridruže nam se”, nadodao je Goranko Pavelić.

Rezultati:

Nagradu “Bruto Gospodin” ponio je Željko Vučemil, dok je nagradu “Bruto Dama” osvojila Martina Čanaki. Nagrada “Bruto Senior” otišla je u ruke Tibora Gojuna, a nagrada “Bruto Junior” u ruke Lovre Horvata. Nagradu “Bruto Super Senior” ponio je Želimir Feitl.

U Neto A kategoriji prvo mjesto pripalo je Vlatku Cvrtili, drugo mjesto Bajsu Ozrenu, a treće Ivici Šimunoviću.

U Neto B kategoriji prvo mjesto pripalo je Antonu Krklecu, drugo mjesto Manfredu Kanduthu, a treće Goranku Paveliću.

U Neto C kategoriji nagradu za prvo mjesto ponio je Milan Žunić, za drugo mjesto Mario Mataš, a treće mjesto Marijan Pistotnik.

Nagradu “1. Beginners” osvojio je Mario Klišanić,  “2. Beginners” Siniša Patačko, a “3. Beginners” Mario Popić.

Nagrade su dodijeljene i gostima, među kojima je prvo mjesto osvojio Dino Glavaš, drugo Gordan Lacković, dok je treće mjesto osvojila Lana Ružić.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija s turnira…