Održana Godišnja skupština, najavljeni planovi i promjene u Klubu

23.12.2019

Godišnja skupština Golf kluba Riverside Zagreb održana je u srijedu, 18. prosinca 2019., a na njoj je, među ostalim, istaknuto da je u protekloj godini rada Kluba broj članova porastao za 16 posto, dok je velik naglasak stavljen i na rad Golf akademije, koja je u vrlo kratkom vremenskom razdoblju, od kolovoza, kroz svoj program za osnove golfa educirala čak sedamdesetero djece.

Kako bi se takav proaktivan i predan rad nastavio i u 2020. uz dostatnu financijsku podršku, Skupština je odlučila da se članarina u idućoj godini povisi na 700 kuna. Nakon što je usvojen i financijski plan Kluba, predstavljen je i plan rada za 2020., a neke od predviđenih aktivnosti su:

  • Poraditi na masovnosti i izvrsnosti te usmjeriti sredstva u edukaciju mladih koje treba poticati i sufinancirati,
  • Postaviti kriterije o sufinanciranju mladih i golfera na natjecanjima i objaviti uvjete na web stranici kluba kako bi svima bili dostupni,
  • Upisati se u Zagrebački golf savez,
  • Postaviti člana Izvršnog odbora u skupštinu HGS-a, kojeg će izabrati novi predsjednik.

Na Skupštini su također Predsjednik i Dopredsjednica potvrdili ostavke te je planirano krajem siječnja 2020. sazvati izvanrednu skupštinu na kojoj bi se izabralo novo vodstvo Kluba.

Nakon održane sjednice Skupštine, u Klubu je organiziran i prigodni domjenak, na kojem se okupilo 80-ak članova, koje je pozdravio Damir Subašić, predsjednik Kluba u odlasku.

“Bilo je zadovoljstvo vidjeti toliko igrača na terenima u ovoj godini, a pogotovo djece koja su prošla naše edukacijske procese. Sve je to pokazatelj da je Klub sve uspješniji u popularizaciji golfa. Možemo biti ponosni na sve naše članove, od kojih neki ostvaruju sve zapaženije rezultate, ali i na rad naše Golf akademije. Svima bih uoči blagdana zaželio mir i dobro, a u novoj sezoni vam želim i smanjenje hendikepa”, rekao je na kraju Damir Subašić.