Održan veseli Martinjski turnir, za pobjedu su nazdravili Matko Dropuljić i Milka Spaić

12.11.2018

Možda su neke loptice poprilično vijugale do svojih rupa, možda se i teren malo više “nakrivio”, a igra je trajala dulje nego se očekivalo, no sve je to bio dobrodošao dio Martinjskog turnira 2018., održan 11. studenoga u organizaciji Golf kluba Riverside Zagreb.

Dobro društvo i odlično vrijeme te opuštena igra obilježili su ovo klupsko natjecanje, a poneki igrač je samo znao „prigovoriti“ da je između svake rupe trebalo osigurati prikladnu okrjepu u vidu pokoje vinske kapljice, čisto da se u potpunosti predaju duhu Martinja. Možda je i bolje da se to nije dogodilo jer bi u tom slučaju turnir vjerojatno još trajao.

Srećom, Martinje nije uzelo danak po pitanju nagrada pa su ih najbolji igrači ipak primili stojeći čvrsto na nogama. A najveći razlog za nazdraviti imali su Matko Dropuljić, koji je dominirao u kategoriji Bruto Gospodin, te Milka Spaić u kategoriji Bruto Dama.

“Dogovorili smo se da na odgovarajući način završimo našu sezonu i nekako je prikladno bilo ovim turnirom za Martinje, na jedan malo opušteniji način. Povod smo našli upravo u Martinju, s obzirom da je to blagdan koji se prilično veselo obilježava u Hrvatskoj. Imali smo super vrijeme i super atmosferu, a vjerujem da su zadovoljni i pobjednici i svi ostali koji su igrali”, rekao je Vlatko Cvrtila, predsjednik GK Riverside Zagreb.

Sama dodjela nagrada protekla je u iznimno opuštenom tonu, a tombola je odlučila i još brojne dobitnike koji su kući ponijeli prigodne poklone.

Rezultati:

Nagradu “Bruto Gospodin” ponio je Matko Dropuljić, dok je nagradu “Bruto Dama” osvojila Milka Spaić.

Nagrada “Nearest to the pin” otišla je u ruke Gordana Širole (5,88m), “The longest drive gospoda” Matku Dropuljiću, a “The longest drive dame” Dijani Bengin Leko.

U Neto A kategoriji prvo mjesto pripalo je Tiboru Gojunu, drugo mjesto Željku Mariću, a treće Gordanu Široli.

U Neto C kategoriji nagradu za prvo mjesto ponio je Dražen Mrkonjić, za drugo mjesto Ivana Orlović.

 

Utjecaj Martinja osjetio se i na drhtavim fotografskim rukama pa u nastavku pogledajte galeriju “pijanih” fotografija koje oslikavaju tek djelić nedjeljne atmosfere na turniru.