Održan Jesenski juniorski turnir, trofej odnio Vito Schuster

11.11.2018

Razigravanje (sudden death) na 9. rupi odlučilo je pobjednika najstarije skupine juniora na Jesenskom juniorskom turniru Golf kluba Riverside Zagreb, održanom 10. studenoga 2018. Pobjedu je odnio Vito Schuster, dok je drugo mjesto pripalo Marku Tomaševiću, a treće Dinu Glavašu.

U igri na devet rupa među djevojkama zlatnu medalju odnijela je Tara Mikić, srebro Iva Bistrović, a broncu Lucija Lulić.

Nešto mlađa skupina juniora igrala je na pet rupa, a pobjedničkom medaljom okitio se Jan Martinović, dok je drugo mjesto zauzeo Jakov Popović, a treće Matej Martinović.

Najmlađi juniori natjecali su se na tri rupe. U muškoj ekipi pobijedio je Zvonimir Džapo, dok je Jakov Lulić osvojio drugo, a Gabrijel Kaić treće mjesto. Od djevojčica, na prvom mjestu u ovoj kategoriji bila je Marija Balaško, a na drugom mjestu Lili Opić.

Osim što su oni najbolji kući ponijeli medalje, svi sudionici dobili su prigodne diplome, kape i poklone sponzora. U ime Riverside kluba turnir je organizirao trener Miro Raić koji je, osim lijepom vremenu koje je pratilo igrače, zahvalio sponzorima – tvrtki Lola Ribar i gospodinu Borisu Vidiću koji je osigurao nagrade, potom Riversideu i Antunu Mikecu, te treneru kluba Darku Ljubanoviću koji je igračima osigurao napitke Arizona. Raić je na kraju dodao kako se nada da će se ova tradicija juniorskih turnira nastaviti i sljedeće godine.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija s turnira…