Održan 3. Captain’s Cup

09.06.2020

Pobjednik “Captain’s Cup-a”, prvog turnira sezone 2020 nakon popuštanja mjera u corona pandemiji je Želimir Feitl.

Kapetan MIljenko Rebić, već je treću godinu za redom ponosan Kapetan našeg kluba a ove godine može se pohvaliti i osvojenom Neto nagradom.

Vrijeme je ove godine bilo idealno za rundu golfa, a igralište nikada nije bilo bolje. Ovo je ujedno prilika za prenjeti komplimente sudionika turnira i zahvaliti svim dečkima koji ga održavaju uz sigurno vodstvo tehničkog direktora Matije Gabuda te podršku vlasnika Antuna Mikeca.

Ovogodišnji turnir okupio je 77 igrača a može ga se kao i onaj prije dvije godine nazvati “Povijesnim”, jer su prvi put dodjeljenje Neto nagrade za Dame u svim skupinama, kako bismo ih motivirali na igru i druženje.

Gđa Mirjana Moresi osvojila je 1. Neto C nagradu za Dame

Ovogodišnji pobjednik turnira je Želimir Feitl sa 34 Bruto boda, sa samo jednim bodom razlike prati ga Lovro Horvat koji je osvojio nagradu Bruto Gospodina i imao najduži udarac od cca 258 m. Najbolja Dama je Martina Čanaki sa 25 Bruto bodova. Od tri juniora koji su sudjelovali, titulu najboljeg odnio je Marko Tomašević sa 22 Bruto boda a ovogodišnji Bruto senior je Željko Vučemil sa 29 Bruto bodova.

Nabliže zastavici a ujedno i pobjednik u Neto A skupini bio je Tibor Gojun sa osvojenih 36 Neto bodova. Pobjednik B skupine je Damir Horvat sa osvojena 42 Neto boda, a Marko Rebić je sa 48 bodova pobjednik Neto C skupine.

Listu svih nagrađenih i rezultate možete pronaći na linku