Martina Čanaki na Cipru osvojila polufinalni turnir Maxx Royal kupa

30.11.2018

Golf klub Riverside Zagreb ima velik razlog za slavlje jer je Martina Čanaki krajem studenoga, na polufinalu Maxx Royal ciklusa turnira, a koji se održao na Cipru, postigla najbolji rezultat među svim natjecateljima! Naime, Martina je osvojila turnir s najboljim bruto rezultatom u obje kategorije.

“Nekako mi vremenske prilike nisu naklonjene ove godine, pa je tako kiša na Cipru bila nemilosrdna. Unatoč vremenskim okolnostima odigrala sam dobru rundu golfa i veselim se Finalnom turniru u Beleku sljedeći tjedan!”, rekla je Martina.

Veliko finale Maxx Royal kupa održat će se od 5. do 8. prosinca u Beleku, na Montgomerie terenu, a u samom finalu naći će se pobjednici 22 turnira koji su se tijekom godine održavali na europskim terenima, među ostalim i na našem, zagrebačkom. U samom finalu će tako Riverside, uz Martinu, predstavljati i još petero golfera našega kluba, koji su na turnirima izborili plasman u finale ili će tamo sudjelovati na poziv organizatora.

Podsjetimo, Golf klub Riverside Zagreb potpisao je početkom godine sporazum o suradnji i partnerstvu s Montgomerie Maxx Royal golf klubom iz Beleka u Turskoj, a koji članovima kluba donosi brojne pogodnosti te je, među ostalim, i otvorio vrata našim članovima za sudjelovanje na ovom velikom i važnom golf kupu.