Klupska liga 2022

23.05.2022

Dragi članovi kluba.

U išćekivanju mjerenja koje je potrebno napraviti na Gradskom igralištu, donijeli smo odluku o pokretanju klupske lige za početak samo na Natjecateljskom igralištu.

Što se propozicija tiče, ne razlikuju se od prethodne godine, a kalendar natjecanja možete pronaći ovdje

Pravo nastupa: Aktivni članovi GK Riverside (aktivni član kluba je član sa plaćenom članarinom za tekuću godinu)

Green Fee: 30% popusta – godišnje karte vrijede prema pravilima koje vrijede za te karte

Start: Prvih 6 kola (srijedom) prijepodne i poslijepodne (termini će se određivati u skladu s vremenskim uvjetima. Zadnja dva kola vikendom start će biti jedan – ujutro.

Prijave i odjave do: 24 sata prije početka turnira

Skupine turnira – Natjecateljsko :    A (0 – 12,4), B (12,5 – 24,4), C (24,5 – 36) i D (36,1 – 45)         

Način igre: Stableford, 18 polja. Igra se 8 kola lige. Za konačni poredak uzimaju se 4 najbolja rezultata. Svaki natjecatelj mora odigrati minimalno 4 kola kako bi bio uvršten u konačni poredak.

Nagrade na kraju lige:                                                                     

1., 2. i 3. mjesto u svim Neto skupinama

  1. mjesto Neto dame u svim skupinama

U slučaju jednakog rezultata u svim kategorijama o boljem plasmanu odlučuje bolji rezultat kola na kojoj su zajedno igrala oba natjecatelja. Ukoliko se utvrdi da natjecatelji nikad nisu zajedno igrali onda se uzima bolji rezultat na zadnjih 9, 6, 3, 2 ili zadnjoj rupi zadnjeg kola koja se pojedinom natjecatelju uzima u konačni rezultat (brojimo od 10. do 18. rupe). Ako je rezultat još uvijek jednak, odlučuje ždrijeb.

Ako tijekom godine igrać pređe iz jedne u drugu skupinu kod obračuna rezultata njegov se obračun vodi u skupini u kojoj je započeo natjecanje.

Natjecateljski odbor: Šefik Mustadenagić, Nikola Babić Praljak, Darko Petričević, Damir Horvat, Bogdan Palovšnik

Natjecanje se održava prema pravilima R&A Rules Limited i lokalnim pravilima. Sve problematične situacije na natjecanju rješava Natjecateljski odbor.