Klupska liga 2021

12.09.2021

Dragi aktivni članovi kluba, i ove smo godine odlučili organizirati klupsku ligu koja se prošle godine unatoč pandemiji pokazala kao pravi pogodak. Nagrade koje su trebale biti podijeljene na Božićnom domjenku koji se nije mogao održati, odlučili smo podijeliti na 4. Captain’s cup turniru 15. 05.2021.

Propozicije ovogodišnje lige su u nastavku, a kalendar svih koja potražite ovdje

Pravo nastupa: Aktivni članovi GK Riverside (aktivni član kluba je član sa plaćenom članarinom za tekuću godinu)

Green Fee: 30% popusta – godišnje karte vrijede prema pravilima koje vrijede za te karte

Start: Prvih 6 kola (srijedom) prijepodne i poslijepodne (termini će se određivati u skladu s vremenskim uvjetima. Zadnja dva kola vikendom start će biti jedan – ujutro.

Prijave i odjave do: 24 sata prije početka turnira

Skupine turnira – Natjecateljsko :    A (0 – 12,4), B (12,5 – 24,4), C (24,5 – 36) i D (36,1 – 45)        

Skupine turnira – Gradsko : A (0 – 36,0) i B (36,1 – 54,0)     

Način igre: Stableford, 18 polja. Igra se 8 kola lige. Za konačni poredak se uzimaju 4 najbolja rezultata. Svaki natjecatelj mora odigrati minimalno 4 kola da bi bio uvršten u konačni poredak.

Posebno se boduje Mala liga (liga na Gradskom igralištu gdje se igra 2×9 rupa) i Velika liga (liga na Natjecateljskom igralištu gdje se igra 18 rupa)

Nagrade na kraju lige:                                                                     

1., 2. i 3. mjesto u svi Neto skupinama

  1. mjesto Neto dame u svim skupinama

U slučaju jednakog rezultata u svim kategorijama o boljem plasmanu odlučuje bolji rezultat kola na kojoj su zajedno igrala oba natjecatelja. Ukoliko se utvrdi da natjecatelji nikad nisu zajedno igrali onda se uzima bolji rezultat na zadnjih 9, 6, 3, 2 ili zadnjoj rupi zadnjeg kola koja se pojedinom natjecatelju uzima u konačni rezultat (brojimo od 10. do 18. rupe). Ako je rezultat još uvijek jednak, odlučuje žrijeb.

Ako tijekom godine igrać pređe iz jedne u drugu skupinu kod obračuna rezultata se njegov obraćun vodi u skupini kojoj je zapoćeo.

Natjecateljski odbor: Šefik Mustadenagić, Nikola Babić Praljak, Darko Petričević, Damir Horvat, Bogdan Palovšnik

Natjecanje se održava prema pravilima R&A Rules Limited i lokalnim pravilima. Sve problematične situacije na natjecanju rješava Natjecateljski odbor.