Golf akademija GK Riverside Zagreb ponovo djeluje! Prvi potez – škola golfa za djecu, prijave u tijeku!

03.08.2019

Nakon neočekivano duge stanke uzrokovane reorganizacijom rada Kluba i restrukturiranjem upravljanja Klubom, Golf akademija GK Riverside Zagreb ponovo djeluje, a njena je glavna zadaća popularizacija golfa kao sporta među svim negolferima, posebice među djecom.

Kao jedan od prvih poteza, ugovor o podučavanju djece u okviru Golf akademije ovih dana potpisali su predsjednik Kluba Damir Subašić i učitelji golfa Nikola Smoljenović, Darko Ljubanović, Christian Fadini, Miro Raić i Bogdan Palovšnik.

Ponovno pokretanje Golf akademije razveselit će najmlađe i njihove roditelje jer u njenom sklopu GK Riverside Zagreb poziva nove generacije budućih golfera, djece u dobi od 7 do 14 godina, da se prijave na školu golfa koja s prvim tečajevima kreće već 19. kolovoza 2019.

Zahvaljujući sufinanciranju koje je osigurao Klub, škola je za djecu praktično besplatna! Naime, roditelje će participacija za punih 12 sati škole golfa stajati tek 100 kuna.

Škola je organizirana u dvije skupine, za djecu od 7 do 10 godina (mlađa grupa), te za djecu od 10 do 14 godina (starija grupa).

Za stariju grupu škola će se održavati dva puta tjedno (ponedjeljkom i četvrtkom) u popodnevnim satima po dva sata (1 sat i 40 minuta), tijekom tri tjedna.

Za mlađu grupu škola će se održavati dva puta tjedno (utorkom i petkom) u popodnevnim satima po jedan sat (50 minuta), tijekom šest tjedana.

Prijave u golf školu za djecu u sklopu Golf akademije primaju se putem obrasca na OVOM LINKU.