GK Riverside Zagreb izborio drugo mjesto Lige gospode 2019.!

13.09.2019

Velik uspjeh zabilježio je Golf klub Riverside Zagreb na ovogodišnjoj Ligi gospode, državnom natjecanju na kojem je RIVERSIDE I ekipa završila na drugom mjestu 1. lige, što je pomak gore na ljestvici s trećeg mjesta 2018. godine. RIVERSIDE I ekipi, u sastavu Josip Vučemil, Ivan Vučemil i Lovro Horvat, za dlaku je u napetoj igri, u zadnjem matchu natjecanja izmaklo prvo mjesto.

Prvo mjesto pripalo je ekipi GLK ZAGREB-I, a treće ekipi GK SPLIT.

Dobre rezultate u prvoj ligi postigla je i ekipa RIVERSIDE II, u sastavu Željko Vučemil, Mateo Knežević i Matko Dropuljić, koja se našla na sedmom mjestu. Klub je ponosan i na svoju mladu ekipu RIVERSIDE III, koja je u sastavu Marko Tomašević, Vito Schuster, Roko Paučinac i Josip Božić, osvojila sedmo mjesto 2. lige.

“Lani je naša ekipa bila treća, sad je druga, a vjerujem da ćemo dogodine biti prvi! Sve naše natjecatelje treba pohvaliti i Klub je izrazito ponosan na njih. Također treba znati da je u našim natjecateljskim krugovima i sve više mlađih kvalitetnih snaga, naši juniori pokazuju velik napredak”, istaknuo je Bekir Dedić ispred Kluba Riverside Zagreb. Pozvao je sve zainteresirane, pogotovo mlade da dođu na Riverside terene i da se okušaju u golfu jer uz dobro vodstvo i trening u Klubu, te uz malo volje i rada, rezultati neće izostati, što dokazuju i ovogodišnji rezultati na natjecanjima.