CAPTAIN’S CUP 2021

19.05.2021

Usprkos poprilično nestabilnom vremenu te nedjelje 16. 05. 69 igrača upustilo se u avanturu ne samo protiv suigrača već i protiv pravog jesenskog dana usred samog proljeća. Tek ih nekolicina nije odigrala rundu do samog kraja, a onima koji jesu iskreno čestitamo i zahvaljujemo na sudjelovanju.

Na turniru se svima prisutnima predstavio i naš 4. predsjednik G. Đuro Horvat, koji se svima zahvalio na sudjelovanju, nakon čega su podijeljene nagrade za Klupsku ligu 2020.

Uistinu je također potrebno naglasiti kako je naš klub jedini klub koji ima kapetana i kapetanicu, koji su svoju ulogu prihvatili sa zadovoljstvom. Oboje su održali lijep i pozitivan govor na svečanosti dodjele nagrada, zahvalili su G. Mikecu na odličnom stanju igrališta, zahvalili green keeperima koji svoj posao odlično rade i naglasili kako igralište nikada nije bolje izgledalo. Nije nedostajalo zahvala i čestitiki čitavom osoblju Riversidea, a poseban pljesak bio je za naše nove članove obitelji, ugostiteljski dio Clubhouse Golf bistroa kojima je ovo ujedno bio i prvi odrađeni turnir.

Čestitke i hvala svima od srca!

NAGRAĐENI!

REZULTATI DAME

REZULTATI GOSPODA

Pravi službeni rezultati s handicapom biti će ako bude mogućnosti kada HGS aplikacija napokon započne sa radom, pa se ovim putem ispričavam ako se potkrala neka greška.