NaslovnaČlanak

Cedevita junior tour

Cedevita junior tour
Cedevita Zagreb Open jedinstveni je golf turnir koji okuplja mlade igrače iz cijele regije, uzrasta od 6 do 19 godina! Talentirane juniorke i junior imaju priliku pokazati svoje golferske vještine, ali i upoznati vršnjake istih interesa iz cijele regije te njihove glavne gradove, razvijati sportski duh i širiti zajedničke golferske ambicije! Sve to moguće je uz Cedevitu koja potiče mlade sportaše i spaja generacije.

Prije samog početka ovog članka moramo se zahvaliti G. Marku Grossu, njegovom nesebičnom trudu i svim ljudima koje je uvukao u ovu predivnu priču.

Svakako se zahvaljujemo i svim partnerima koji su svojim proizvodima ovo natjecanje doveli na razinu svjetskih juniorskih natjecanja i postavili visoku ljestvicu za nastavak.

najveća zahvala ide glavnom sponzoru "Cedeviti" koja je prepoznala potencijal u ovom projektu i nadamo se učinila golf u regiji prepoznatljivijim sportom za sve generacije, kao što nas svojim proizvodima prati od djetinjstva,

Igrajući na Cedevita Junior Golf Tour-u - Zagreb Open 2024 proteklog vikenda, mladi golferi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine u dobi od 8 do 19 godina pokazali su svoje vještine.⛳. 

Razvrstani u različite dobne kategorije za pojedinačno natjecanje, sudjelovali su i u timskom natjecanju. 

Nakon prve runde, imali su priliku uživati u razgledavanju grada i pri tome se bolje upoznati. 

S obzirom na uspješan nastup na prvom kolu Cedevita Junior Golf Tour-a, naše mlade golfere očekuju daljnji izazovi

  1. drugo kolo turnira u Sarajevu u svibnju, 
  2. treće kolo u Beogradu, 
  3. te veliko finale Tour-a u rujnu u Sloveniji. 

Čestitke svim igračima na njihovom sudjelovanju i radujemo se novim susretima!

Daljnji razvoj i rezultate potražite na https://cedevitatour.com/

Učlani se u klub Upute Kontakt
© Golf klub Riverside
Izrada web stranica - Fer Projekt