Škola golfa za djecu

23.04.2018

Golf klub Riverside Zagreb razvija program za edukaciju osnova golfa školske djece s područja grada Zagreba (potrebno je samo platiti jednokratnu participaciju u iznosu od 100 kuna). Program treba omogućiti djeci razumijevanje naziva i načela golfa, prikaza i edukacije osnova tehnike golf igre, te upoznavanje s Pravilima i tajnama sporta uz zabavan sadržaj.

Tijekom programa koji traje 12 sati, djeca će primarno naučiti golf udarce kroz elemente kratke i duge igre u različitim uvjetima (duboka trava, igranje iz pijeska, igranje s kosina, i sl.), s naglaskom na etiku i pravila ponašanja na golf terenu i van golf terena. Pored igračkih vještina, djeca će razvijati i interpersonalne vještine: poštivanje sebe i drugih, razvijanje sposobnosti zadržavanja pozitivnog stava prema sebi bez obzira na ishod/rezultat, naučiti postavljati ostvarive osobne ciljeve, produktivnost, sposobnost upravljanja vremenom za određeni zadatak, te razvijati i druge vještine vezane uz sport.

Nakon početnih 12 sati, svim zainteresiranima za nastavak edukacije, golf klub Riverside Zagreb će omogućiti daljnje školovanje i treniranje. Program će provodili učitelji golfa (članovi PGA Hrvatska) s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom, uz pomoć stručnih savjetnika i demonstratora. Škola golfa održavat će se na otvorenom prostoru u Blatu, na Riverside Zagreb golf terenu, Jadranska avenija 6.

Ako ste zainteresirani da se vaše dijete uključi u ovaj program, molimo vas da popunite pristupnicu na OVOJ STRANICI, kako bismo vas pozvali na uvodni informativni sastanak radi upoznavanja sa svim detaljima programa. Nakon toga možete odlučiti o sudjelovanju vašeg djeteta.

Podijeli: